Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΑνοίγει αύριο σε διαμορφωμένο χώρο η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου

Ανοίγει αύριο σε διαμορφωμένο χώρο η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αφίξεις των εκθετών απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι αφού πάρουν τις θέσεις τους στήνουν τα περίπτερα τους ώστε να είναι έτοιμοι στην αυριανή επίσημη έναρξη.

Πάνω από 200 εκθέτες διαφόρων ειδών, ένδυσης, υπόδησης, οικιακής χρήσης, παραδοσιακών προϊόντων, οικιακού εξοπλισμού, αλλά και υπαίθριες καντίνες, ψησταριές και λουνα -παρκ, συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή που αποτελεί θεσμό για το Διδυμότειχο τα τελευταία 70 χρόνια .

Είναι ένας θεσμός που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσμονή από τους κατοίκους του νομού αλλά και ολόκληρης της ΑΜ –Θ αφού όπως διαπιστώνεται πολλοί διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να την επισκεφθούν.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Αξιώτης Καμπρούδης μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας επισήμανε ότι η φετινή εμποροπανήγυρη θα είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες και αυτό γιατί έχει καθαρισθεί και διαμορφωθεί ο χώρος ώστε να στηθούν οι πάγκοι των εκθετών όπως επίσης έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένος χωρος παρκινγκ αυτοκίνητων που θα διευκολύνουν τους επισκέπτες .

Φέτος όπως είπε τοποθετούνται για πρώτη φορά σταθερές εγκαταστάσεις πισω από το κτίριο της Ένωσης Διδυμοτείχου που θα φιλοξενούν 6 WC ανδρών γυναικών και ΑΜΕΑ με νιπτήρες και ρεύμα για την εξυπηρέτηση των εκθετών.

Επίσης θα τοποθετηθούν και 20 χημικές τουαλέτες στο χώρο των Εργατικών Κατοικιών για χρηστή των επισκεπτών και των εκθετών.

Ειδικο συνεργείο θα καθαρίζει και θα εποπτεύει το χώρο ολο το 24ωρο για την σωστή εξυπηρέτηση του κοινού.

«Θα είμαστε δίπλα σε κάθε ενδιαφερόμενο τονίζει ο κ Καμπρουδης , διότι έχουν δίκιο πληγώνουν και οφείλουμε να τους εξυπηρετήσουμε», προσθέτοντας επίσης ότι οι τιμές ενοικιαστής των χωρων κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτή από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα στον περιφερειακό δρόμο του Διδυμοτείχου από τον βόρειο κόμβο μέχρι τον κόμβο Ελληνοχωρίου.

Μαρία Μανάκα
Πηγή: https://www.ertnews.gr

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη για τον αιφνίδιο θάνατο του Άκη Κασαπίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και...

Αλεξανδρούπολη: “Έφυγε” από τη ζωή ο Νικηφόρος Καραμανίδης

Στην ηλικία των 77 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο Νικηφόρος Καραμανίδης, ιδιαίτερα αγαπητός...

Σε συναγερμό οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω του «Πίρι Ρέις» – Άσκηση ετοιμότητας από τον Έβρο έως τη Μεγίστη

Σε καθεστώς αυξημένης επιφυλακής βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου 2025 οι...

Σε ισχύ ο νέος ΚΟΚ: Αυστηρότερες ποινές – «Η δεύτερη φορά δεν συγχωρείται»

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, ο οποίος τέθηκε από χθες Σάββατο (13.9.2025) σε ισχύ...

Παρόμοια