Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν 14 άτομα — έξι ημεδαποί και οχτώ αλλοδαποί — από τις 5 έως και τις 11 Νοεμβρίου 2025, σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης και Ξάνθης, στο πλαίσιο εννέα ξεχωριστών υποθέσεων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Δράμας, στις 9 Νοεμβρίου, αστυνομικοί συνέλαβαν έξι αλλοδαπούς, καθώς εντόπισαν 35,28 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας “Μπονσάι” επιμελώς κρυμμένα.
Σε οκτώ ακόμη περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια ελέγχων από τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών σε όλη την Περιφέρεια, συνελήφθησαν:
- δύο ημεδαποί στην Αλεξανδρούπολη,
- ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στην Καβάλα,
- δύο ημεδαποί στη Ροδόπη,
- ένας ημεδαπός στην Ξάνθη,
- και ένας αλλοδαπός στη Δράμα.
Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά από δύο οικίες, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και την κατοχή των δραστών:
- 38,74 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
- 10,13 γραμμάρια κοκαΐνης,
- μικροποσότητα ηρωίνης,
- και δύο τσιγάρα κάνναβης.
Οι δικογραφίες διαβιβάστηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις υποθέσεις διενήργησαν οι Υποδιευθύνσεις και τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Κομοτηνής και Ξάνθης.




















