Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
18.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΑγροτικός Σύλλογος Τριγώνου: Διαμαρτυρία στα Δίκαια για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της...

Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου: Διαμαρτυρία στα Δίκαια για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Περαιώς

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή (20/11), στις 10:30 το πρωί, μπροστά από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια, ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τράπεζας, η 20η Νοεμβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος.

Εν τω μεταξύ, ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου καταγγέλλει ότι κάποιοι «κατέβασαν» το πανό διαμαρτυρίας που είχε αναρτήσει την περασμένη Κυριακή αντιπροσωπεία του συλλόγου σε κεντρικό σημείο των Δικαίων, κοντά στο υποκατάστημα της «Πειραιώς», αλλά και το «απειλητικό», όπως το χαρακτηρίζει, τηλεφώνημα που δέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, να απομακρύνει το πανό, γιατί διαφορετικά θα υποβάλλονταν σε βάρος του μήνυση.

«Δεν γνωρίζουμε ποιους ενόχλησε το πανό και το εξαφάνισαν, ας το καταλάβουν όμως καλά, ότι το “σιωπητήριο” που θέλουν να επιβάλουν, για να περνούν χωρίς διαμαρτυρίες οι αντιλαϊκές πολιτικές τους, δε θα περάσει. Είναι υποχρέωσή μας να αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που κατέστρεψαν τα χωριά μας και μετέτρεψαν το Τρίγωνο σε ένα απέραντο γηροκομείο…με ημερομηνία λήξης…», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο αγροτικός σύλλογος.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Οι αλλαγές στις επιδοτήσεις που φέρνει η κυβέρνηση λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Εκτός πραγματικότητας οι αριθμοί για μέλι και βιολογική κτηνοτροφία

Στις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση λόγω της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ, χαρακτηρίζοντας πρώτη προτεραιότητα την...

Με 42 αθλητές συμμετείχε η “Ελληνική Πολεμική Αγωγή” στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης "Ελληνική Πολεμική Αγωγή" συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος...

Παρόμοια