Αγιασμός και έναρξη της νέας δημιουργικής χρονιάς του Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγίας Μαρίνας» Μαΐστρου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μαΐστρου ο καθιερωμένος Αγιασμός και η έναρξη της νέας δημιουργικής χρονιάς του Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγίας Μαρίνας» Μαΐστρου.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Ναϊτίδης εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. και τόνισε ότι η δράση του συλλόγου δεν θα κυμαίνεται μόνο στις χορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε και να γνωρίσουμε ακόμα περισσότερο τα ήθη,τα έθιμα, τους χορούς και τα τραγούδια του οικισμού μας, θα πραγματοποιήσουμε δράσεις και εκδηλώσεις που θα έχουν κοινωνικό περιεχόμενο, θα δημιουργήσουμε τμήματα εκπαίδευσης ενηλίκων, τμήματα με δράσεις για την τρίτη ηλικία καθώς οφείλουν πολλά στους ανθρώπους αυτούς, θα πραγματοποιήσουμε δράσεις για όλες τις ηλικίες από το νηπιαγωγείο μέχρι και το λύκειο «θέλουμε να κάνουμε τον σύλλογο μας να ανήκει σε όλους και αν το καταφέρουμε, όλα θα είναι πολύ διαφορετικά».


Επίσης αναφέρθηκε στην καθημερινή και σημαντική λειτουργία του Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης, στις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται στον χώρο αναψυχής του Πλατανότοπου της Μαΐστρου, καθώς και στην καθημερινή επίβλεψη και αναβάθμιση του Δημοτικού Ιατρείου Μαΐστρου.


Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον Δήμαρχο Βαγγέλης Λαμπάκης και με όλους τους Αντιδημάρχους, Προέδρους και Συμβούλους, μιας και ως Σύμβουλος κι αυτός, προσπαθούν όλοι μαζί να είναι καθημερινά δίπλα στα προβλήματα των δημοτών και να δίνουν λύσεις.
Το Αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Απόστολος Κατσιπτσάκης.
Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παντελίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γερακόπουλος Χρήστος, εκπρόσωποι όλων των Φορέων του οικισμού και πλήθος μελών και φίλων.