Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025
24.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαΗ AEGEAN αφιερώνει το Φεβρουάριο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Η AEGEAN αφιερώνει το Φεβρουάριο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

«Όλη η Ελλάδα κοντά» – Η ΑEGEAN συνεχίζει να ταξιδεύει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, αφιερώνοντας τον Φεβρουάριο στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Η ενέργεια της AEGEAN «Όλη η Ελλάδα κοντά» συνεχίζεται, και για ολόκληρο το Φεβρουάριο γεμίζει τα αεροσκάφη, τους ιστότοπους και τα κανάλια της με εικόνες, ήχους, γεύσεις, χρώματα και αρώματα από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, όπως και στα αφιερώματα των προηγούμενων μηνών, η AEGEAN συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς και φορείς της περιοχής όπως το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, ώστε να αναδείξει, με μια σειρά ενεργειών μέσα από τα κανάλια της, τις ομορφιές, τα χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερη γαστρονομία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Έτσι, όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού το μήνα Φεβρουάριο, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια αυθεντική γεύση από τη γαστρονομία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μέσα από παραδοσιακά προϊόντα τοπικών παραγωγών όπως αλλαντικά, τυροκομικά, γλυκά και κρασιά, που επιλέχθηκαν από την AEGEAN, για να “ταξιδέψουν” σε όλο το δίκτυο τις γεύσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παραδοσιακές, αλλά και πρωτότυπες γεύσεις από τη Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς θα προσφέρονται μίνι σνακ με παραδοσιακό σαλάμι Ξάνθης και μοτσαρέλα, ποικιλία τοπικών τυριών, μαρμελάδα πιπεριά, σοκολατάκια τυριού και παραδοσιακή οινούτα (μουστόπιτα) Θράκης.

Επιπλέον, για τους επιβάτες Business Class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από χαρακτηριστικές γεύσεις της γαστρονομίας της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Μοσχαράκι ραγού με κους κους – κισκέκι Αλεξανδρούπολης και λάχανο μαγειρευτό με τομάτα και μπούκοβο, αλλά και γαρίδες και μύδια από την Σηλυβρία Θράκης με σπαράγγια Καβάλας σε άγριο ρύζι με φλοιό. Στις επιλογές για κρασιά, προστίθεται από τον συνεργάτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW (Master of Wine), το κρασί «Merlot 2013/2014» Κτήμα Χατζηγεωργίου.

Τέλος, όλοι οι επιβάτες θα δοκιμάσουν μοναδικούς σοκολατένιους κουραμπιέδες Θράκης.

Παράλληλα, η AEGEAN προβάλλει όλο το μήνα στις οθόνες όλων των αεροσκαφών της, αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, το προωθητικό αφιερωματικό βίντεο που δημιούργησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας απεγκλώβισε τον οδηγό ταξί που έπεσε στο λιμανάκι της Μάκρης

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούποληςεκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια προς το μέλος...

Κανονική πολιτική ταυτότητα αποκτούν πλέον οι ένστολοι: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση των υπηρεσιακών δελτίων

Κανονική πολιτική ταυτότητα αποκτούν πλέον όλοι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα...

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών μέσω Έβρου: Στις 4.000 ευρώ η «ταρίφα» για τη μεταφορά τους από την Τουρκία

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, διεθνική εγκληματική οργάνωση,...

Παρόμοια