Α. Δημοσχάκης: Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλάζει τον καταστατικό χάρτη της χώρας στον αξιακό πυρήνα της Ελληνικής φυλής

Από το Βήμα της Βουλής στην προχθεσινή (20/11) του ομιλία του για την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Α.Δημοσχάκης, υπογράμμισε ότι η παρούσα αναθεωρητική Βουλή, αναβαθμίζει τον καταστατικό χάρτη της Χώρας!

Συγκεκριμένα είπε ότι :

📌Οι απελθόντες, επέτρεψαν να χαθεί η ευκαιρία της πανεπιστημιακής αναβάθμισης της χώρας & της δημιουργίας μίας ‘βιομηχανίας εξαγώγιμης γνώσης’, ισοδύναμης σε απόδοση με τον τουρισμό!

📌Σε μία χρονική περίοδο που η κοινωνία υπέφερε από τις λαθεμένες τους πολιτικές, ύψωσαν αναχώματα στην προοπτική εκσυγχρονισμού της πραγματικής οικονομίας, βάσει Συντάγματος!

📌Ο βουλευτής τόνισε ότι, η ελληνική οικογένεια, συνιστά το κύτταρο της κοινωνίας η οποία διέσωσε την αξιοπρέπεια της χώρας στα χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσης!

📌Για τον λόγο αυτό, η παρούσα κυβέρνηση, στηρίζει εμπράκτως τον θεσμό της οικογένειας, μέσω της καθιέρωσης ενός συστήματος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

📌Η πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εν ονόματι της αφηρημένης έννοιας του ουδετερόθρησκου κράτους, δεν διστάζει να θίξει το θρησκευτικό αίσθημα ενός λαού, τη μακραίωνη προσφορά της Ορθοδοξίας στο έθνος και τους επίπονους αγώνες λαϊκών και κληρικών.

📌Τονίσθηκε ότι, δίνεται η ευκαιρία να μεγαλώσει η Χώρα, μέσω της κατοχύρωσης του δικαιώματος των Ελλήνων του Εξωτερικού να ψηφίζουν από τον τόπο κατοικίας τους και να προσμετράται ισότιμα η ψήφος τους!

📌Τέλος, υπογραμμίσθηκε η μείζονος σημασίας πρόταση, περί διαχωρισμού της διαδικασίας εκλογής ΠΔ από τις βουλευτικές εκλογές, δίνοντας τέλος στη δυνατότητα εργαλειοποίησης της εκλογής του ανώτατου άρχοντα!