Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΛαϊκή Συσπείρωση: Περιοδεία στις Φέρες

Λαϊκή Συσπείρωση: Περιοδεία στις Φέρες

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Δευτεραίος επικεφαλής αντιπροσωπείας της Λαϊκής Συσπείρωσης, συνοδευόμενος και από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Διονύση Κλάδη, πραγματοποίησε περιοδεία στις Φέρες ξεκινώντας από τη Λαϊκή αγορά όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Με τους πωλητές συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κύρια της αναδουλειάς λόγω της οικονομικής κρίσης που οδήγησε και στη μείωση του αριθμού των πάγκων, της φορολογίας, των ασφαλιστικών εισφορών.

Ο Σάββας Δευτεραίος τόνισε πως στόχος της εφαρμοζόμενης πολιτικής είναι το παραπέρα χτύπημα των λαϊκών αγορών προς όφελος των πολυκαταστημάτων πράγμα που αποδεικνύεται από τις μνημονιακές νομοθετικές αλλαγές όλων των κυβερνήσεων (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ) σε ό,τι αφορά σε όλα τα μικρομάγαζα.


Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φερών, το Δημοτικό κατάστημα, το Κέντρο Υγείας, το ΚΑΠΗ, τον Πυροσβεστικό σταθμό. Παντού αναδείχθηκαν τα σοβαρά ζητήματα της μεγάλης έλλειψης προσωπικού και μέσων ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται χρόνια τώρα είτε χωρίς μνημόνια είτε με μνημόνια. Είναι η πολιτική που το κεντρικό κράτος «ξεφορτώνεται» υπηρεσίες και τις μεταβιβάζει στους Δήμους χωρίς τα αναγκαία κονδύλια και το απαιτούμενο προσωπικό. Ενδεικτικό παράδειγμα ο Πυροσβεστικός Σταθμός Φερών που και η νέα αντιπυρική περίοδος τον βρίσκει μόνο με 3 πυροσβέστες και 15 εθελοντές για να καλύψουν μια μεγάλη περιοχή με ιδιαίτερες ανάγκες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση απηύθυνε κάλεσμα προς τους επαγγελματίες των λαϊκών αγορών και στους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους να υπερψηφίσουν σε όλες τις κάλπες τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ ως βασική προϋπόθεση για να δυναμώσει ο αγώνας ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης , για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων με συνέπεια και σταθερότητα.
Επιπλέον ο Σ. Δευτεραίος τους κάλεσε να μην ψηφίσουν με τη λογική του μικρότερου κακού, γιατί αυτό πάντα αποδεικνύεται χειρότερο από το προηγούμενο. Γιατί όταν ζυγίζεις το κακό σημαίνει πως έχεις παραιτηθεί από το να ελπίζεις και να αγωνίζεσαι για κάτι καλύτερο.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ξένοι στην πόλη τους νιώθουν κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης

Στριμωγμένοι έως και εκτοπισμένοι δηλώνουν ότι νιώθουν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας της τεράστιας...

Άνοδος 150 μόρια στη Σχολή Ψυχολογίας Διδυμοτείχου – Πτώση στη Νοσηλευτική Σχολή Αλεξανδρούπολης

Σε 70.276 ανήλθε ο συνολικός αριθμός των φετινών υποψηφίων, από τους οποίους οι 59.822...

Τελωνείο Ορμενίου: Σύλληψη 2 ημεδαπών για μεταφορά στη χώρα μας απαγορευμένων φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Συνελήφθησαν την 23-7-2025 το βράδυ στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου από αστυνομικούς της...

4.394 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες στα 31 τμήματα των 10 σχολών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Συνολικά 4.394 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες εισάγονται στα 31 τμήματα των 10 σχολών του...

Παρόμοια