Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
22.7 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΔελτίο ειδήσεωνΠένθος για τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη Δέσποινα Βανδή: Αύριο το τελευταίο...

Πένθος για τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη Δέσποινα Βανδή: Αύριο το τελευταίο αντίο για τον αγαπημένο τους πατέρα

Σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο αγαπημένος πατέρας του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη και πεθερός της Δέσποινας Βανδή.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες. Στο πλευρό του βρισκόταν συνέχεια ο γιος του και η κόρη του που του είχαν ιδιαίτερη αδυναμία. Το ίδιο έκανε την περασμένη εβδομάδα και η νύφη του Δέσποινα Βανδή, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο και την Μελίνα Νικολαΐδη.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης ήταν ένας καλοσυνάτος και ευγενικός άνθρωπος, Ποντιακής καταγωγής, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Πεύκα του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Παντρεύτηκε την Κυριακή Εφραιμίδου και απέκτησαν δυο παιδιά, τον Ντέμη και τη Μαίρη.   Το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, άφησε την τελευταία του πνοή, τα ξημερώματα της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στο χωριό Πεύκα, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, στις 11:00 το πρωί.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

Η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Την 18-8-2025 και περί ώρα 11.55΄, στο 537,5ο χλμ. της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής -...

Παρόμοια