Πέμπτη, 21 Αυγούστου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΞάνθη: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ»

Ξάνθη: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ»

Ανοικτός διάλογος με στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Η Ξάνθη θα είναι ο επόμενος σταθμός της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ», σε ολόκληρη την Ελλάδα, που σκοπό έχει τη δημιουργία ενός ανοικτού, δημόσιου διαλόγου με όλους τους αυτοδιοικητικούς α’ και β’ βαθμού.

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 16 Μαΐου 2018, 7:30μ.μ. στο Ξενοδοχείο Z Palace (Τέρμα Γ. Κονδύλη), στην Ξάνθη, είναι η τρίτη μιας σειράς συσκέψεων στο πλαίσιο του πραγματικού διαλόγου με τα αυτοδιοικητικά στελέχη όλων των βαθμίδων και με τις τοπικές κοινωνίες που ανοίγει η ΝΔ, ενόψει της κυβερνητικής πρότασης που περιλαμβάνει αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Αλεξανδρούπολη: Εγκαταλείφθηκε το εμβληματικό έργο τηλεθέρμανσης Φερών – 10 εκατ. ευρώ για άλλα έργα

Την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της εταιρείας «ΤΑΡ AG» ενέκρινε...

ΑΡΧΗ: «Τηλεθέρμανση Φερών – 4 ψέματα και 1 αλήθεια»

Μία από τις «πιο μαύρες σελίδες» στην αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου χαρακτηρίζει η παράταξη...

Παρόμοια