fbpx
17.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ»

Ανοικτός διάλογος με στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης

- Χορηγούμενη-

Η Ξάνθη θα είναι ο επόμενος σταθμός της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ», σε ολόκληρη την Ελλάδα, που σκοπό έχει τη δημιουργία ενός ανοικτού, δημόσιου διαλόγου με όλους τους αυτοδιοικητικούς α’ και β’ βαθμού.

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 16 Μαΐου 2018, 7:30μ.μ. στο Ξενοδοχείο Z Palace (Τέρμα Γ. Κονδύλη), στην Ξάνθη, είναι η τρίτη μιας σειράς συσκέψεων στο πλαίσιο του πραγματικού διαλόγου με τα αυτοδιοικητικά στελέχη όλων των βαθμίδων και με τις τοπικές κοινωνίες που ανοίγει η ΝΔ, ενόψει της κυβερνητικής πρότασης που περιλαμβάνει αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εκδήλωσης αφορούν στις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ.

Μετά το πέρας των βασικών εισηγήσεων θα ακολουθήσει ανοικτός διάλογος με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο