Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
33.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθησαν δύο ημεδαπές για κατοχή βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, σε Δράμα και Καβάλα

Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές για κατοχή βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, σε Δράμα και Καβάλα

Κατασχέθηκαν 6.006 παιδικά αθύρματα

Στο πλαίσιο των ειδικών αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης πυροτεχνικών ειδών, συνελήφθησαν χθες (3-4-2018) στους νομούς Δράμας και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Καβάλας, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 55 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν την 36χρονη, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κατάστημά της, την εντόπισαν να κατέχει με σκοπό την πώληση 3.050 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.  

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, συνέλαβαν την 55χρονη ημεδαπή, διότι την εντόπισαν να κατέχει στο εσωτερικό του καταστήματος της, με σκοπό την πώληση, 2.956 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.  

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιδικά αθύρματα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Με 36.000 ευρώ τον χρόνο θα νοικιάσει το πάρκινγκ πίσω από τον ΟΣΕ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με το ποσό των 36.000 ευρώ το μήνα θα νοικιάσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, από...

Δέλτα Έβρου: Πρώτος θάνατος αλόγου πιθανότατα λόγω έλλειψης γλυκού νερού

Περίπου 150-200 άλογα, τα οποία είναι οικόσιτα αλλά έχουν περιέλθει σε άγρια μορφή, βρίσκονται...

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

ΣΟΚ στην Ξάνθη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τρίτο όροφο οικοδομής στη Στοά Νούση

Στο κενό βρέθηκε άνδρας το πρωί της Δευτέρας (07/07) στην Ξάνθη, στη Στοά του...

Παρόμοια