ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΚίνδυνος για τους οδηγούς τη νύχτα στον Έβρο;

Κίνδυνος για τους οδηγούς τη νύχτα στον Έβρο;

Οι παράνομοι μετανάστες, που εισέρχονται στη χώρα μας από τα σύνορα του Έβρου, επιτίθενται σε οδηγούς;

Μια “περίεργη είδηση”, που ίσως προκαλέσει ανυχησία στους Θρακιώτες αλλά και σε όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο των νομών Ροδόπης και Έβρου, εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα “http://www.azinlikca.net” με τον τίτλο “Δέχτηκαν επίθεση σε ορεινό δρόμο! Να είστε προσεκτικοί σε αυτές τις περιοχές”.
Πιο συγκεκριμένα το κείμενο της είδησης, που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, έχει ως εξής:

“Επίθεση από ομάδα λαθρομεταναστών δέχτηκε προχθές το βράδυ μια οικογένεια στη Θράκη, όταν ήταν καθ’ οδόν με το ΙΧ της σε ορεινό δρόμο.

Να είστε αρκετά προσεκτικοί ειδικά στην ορεινή περιοχή του Βορείου Έβρου, στις Σάπες και στα χωριά της Κομοτηνής ιδιαίτερα όταν θα οδηγήσετε με το ΙΧ ή με μοτοσικλέτα σας σε ορεινούς δρόμους και κυρίως αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Αζινλίκτσα” μια οικογένεια μουσουλμάνων, δέχτηκε επίθεση από ομάδα 15 λαθρομεταναστών συγκεκριμένα το βράδυ της 22ης Οκτωβρίου.

Οι αρμόδιες αρχές γνωρίζουν το συμβάν και ζητούν από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί”.¨

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι αυτό που αναφέρεται στην τελευταία παράγραφο του κειμένου: “Οι αρμόδιες αρχές γνωρίζουν το συμβάν και ζητούν από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί”.

Αναρωτιόμαστε αν κάτι τέτοιο ισχύει και είναι πραγματικό γεγονός, τότε γιατί οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές της Θράκης δεν έχουν ενημερώσει επίσημα τους πολίτες;

- Advertisement -

Γιατί δεν έχουν εκδώσει ούτε ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου που να αναφέρει την καταγγελία της επίθεσης που αναφέρει το παραπάνω κείμενο ότι έγινε σε “οικογένεια”.

Επιφυλασσόμαστε…

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια