Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026, σε κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης, λόγω εκτέλεσης έργων φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εργολήπτριας εταιρείας, οι παρεμβάσεις αφορούν:
- Τμήμα της οδού Μαζαράκη, από τη συμβολή της με την οδό Παλαιολόγου έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας.
- Τμήμα της οδού Παλαιολόγου, από τη συμβολή της με την οδό 14ης Μαΐου έως τη συμβολή της με την οδό Μαζαράκη.
Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν διακοπή της κυκλοφορίας στα συγκεκριμένα τμήματα των οδών και εκτροπή των οχημάτων μέσω παρακείμενων δρόμων.
Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν αποκλειστικά κατά το χρονικό διάστημα από τις 07:30 έως τις 17:30.
Οι οδηγοί καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και να ακολουθούν τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις των αρμόδιων συνεργείων.





























