ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΦωτιά στο Λαογραφικό Μουσείο Κομοτηνής – Πιθανό βραχυκύκλωμα στον ηλεκτρολογικό πίνακα

Φωτιά στο Λαογραφικό Μουσείο Κομοτηνής – Πιθανό βραχυκύκλωμα στον ηλεκτρολογικό πίνακα

Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Λαογραφικό Μουσείο Κομοτηνής, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί στους χώρους του μουσείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από τον ηλεκτρολογικό πίνακα του κτιρίου, πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος. Νωρίτερα στην περιοχή είχε σημειωθεί έντονη βροχόπτωση διάρκειας περίπου 45 λεπτών, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί εισροή υδάτων στο παλαιό κτίριο του μουσείου.

Η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε την πρόκληση ζημιών στα εκθέματα και τον εξοπλισμό του μουσείου, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια