ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΑλεξανδρούπολη: Διήμερο προβολών ταινιών στην Αποθήκη 3 με το Γαλλικό Ινστιτούτο

Αλεξανδρούπολη: Διήμερο προβολών ταινιών στην Αποθήκη 3 με το Γαλλικό Ινστιτούτο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΛΑ σε συνεργασία με το “LA MAISON D’ ANTOINETTE” και το Γαλλικό Ινστιτούτο ανακοινώνει δύο ιδιαίτερες κινηματογραφικές βραδιές στην Αποθήκη 3 (Λιμάνι) – Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης.

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2026 στις 21:00 θα προβληθεί η ταινία “Petite Nature – Softie” του Samuel Theis (2021) με τους Antoine Reinartz, Melissa Olexa και Aliocha Reinert. Η ταινία διαρκεί 1 ώρα και 33 λεπτά και αφηγείται την ιστορία του δεκάχρονου Τζόνι, ενός ευαίσθητου και παρατηρητικού αγοριού στην Ανατολική Γαλλία, που βιώνει τα σκαμπανεβάσματα της οικογενειακής και κοινωνικής του ζωής με την καθοδήγηση ενός νέου δασκάλου από τη μεγάλη πόλη.

Την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 19:00 θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας “La Reine Margot – Βασίλισσα Μαργκό” του Patrice Chéreau (1994) με τους Isabelle Adjani, Daniel Auteuil, Jean-Hugues Anglade και Vincent Perez. Η ταινία διάρκειας 161 λεπτών αφηγείται την ιστορία της νεαρής βασίλισσας Margot, που παντρεύεται με το ζόρι τον Henri de Navarre, εν μέσω θρησκευτικών συγκρούσεων, και προσπαθεί να βρει τον δρόμο της ανάμεσα στον έρωτα και την οικογενειακή πίεση.

Οι διοργανωτές προσκαλούν το κοινό της Αλεξανδρούπολης να παρακολουθήσει τις δύο προβολές και να απολαύσει μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια