ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΣε εξέλιξη η αποστράγγιση υδάτων – Ασφαλής η διάβαση Καραγωγού, κλειστός ο...

Σε εξέλιξη η αποστράγγιση υδάτων – Ασφαλής η διάβαση Καραγωγού, κλειστός ο δρόμος στο φυλάκιο Εγνατία

Σε συνεχή εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις για την αποστράγγιση των υδάτων στις περιοχές ευθύνης του ΤΟΕΒ Πέπλου Φερών, όπως καταγράφεται και στο βίντεο που αποτυπώνει την εικόνα στο πεδίο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η διάβαση στο φυλάκιο Καραγωγού, που εξυπηρετεί την πρόσβαση στον κάμπο των Φερών και προς το Δέλτα, είναι αυτή τη στιγμή ασφαλής και η κυκλοφορία πραγματοποιείται κανονικά.

Αντίθετα, ο δρόμος στο φυλάκιο Εγνατία παραμένει κλειστός και επικίνδυνος. Μέσα στη διάβαση υπάρχουν πόρτες και χωμάτινες παγίδες που δεν είναι ορατές, ενώ η κατάστασή τους δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ασφάλεια.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται τις βραδινές ώρες, καθώς η διέλευση από τα συγκεκριμένα σημεία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν τη μετακίνηση από το σημείο έως ότου υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

@evros24.gr

Παράταση της κακοκαιρίας στη Θράκη έως τη Δευτέρα. Χιονοπτώσεις και παγετός ακόμη και σε πεδινές περιοχές, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Ισχυρά φαινόμενα σε Βόρειο & Κεντρικό Έβρο, με Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί στο επίκεντρο. 🎙️ @Σάκης Σταυρίδης #καιρός #χιόνι #παγετός #Θράκη #Έβρος

♬ πρωτότυπος ήχος – evros24.gr

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια