Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “ΦΛΟΙΣΒΟΣ” την Δευτέρα 04 – 08 – 2025 έως και την Τετάρτη 06 – 08 – 2025 όπου θα προβάλλει την ταινία “A COMPLETE UNKNOWN” στις 21:30

Πατώντας πάνω στο βιβλίο του Ελάιτζα Γουόλντ «Dylan Goes Electric! (Newport, Seeger, Dylan, and the Night That Split the Sixties)», ο Μάνγκολντ εστιάζει στα 4 πρώτα χρόνια της καριέρας του Ντίλαν – από το 1961, όταν ως άγουρος 19χρονος από το Χίμπινγκ της Μινεσότα καταφθάνει στα μυθικά υπόγεια καφέ του Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης, κουβαλώντας μόνο ένα σακίδιο, την κιθάρα του, την άσβεστη αγάπη για τον Γούντι Γκάθρι και την πεινασμένη φιλοδοξία του, μέχρι το 1965 και το διαβόητο live στο φεστιβάλ του Νιούπορτ, όπου ο μεταμορφωμένος από αγροτόπαιδο σε ροκ σταρ αφήνει την ακουστική του κιθάρα στην άκρη και βάζει το βίσμα στην Fender Stratocaster, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα, προδίδοντας τους πιουρίστες της φολκ, απελευθερώνοντας τον εαυτό του από κάθε περιοριστική ταμπέλα.
Η.Π.Α., 2024
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Σενάριο: Τζέιμς Μάνγκολντ, Τζέι Κρουγκς
Πρωταγωνιστούν: Τίμοθι Σαλαμέ, Εντουαρντ Νόρτον, Ελ Φάνινγκ, Μόνικα Μπαρμπάρο, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Νταν Φόγκερ, Νόρμπερτ Λίο Μπατζ, Σκουτ ΜακΝέιρι.
Διάρκεια: 141 λεπτά
Τρέιλερ :
Το ΔΣ της ΚΛΑ