Παραμονή του γάμου! Το νυφικό και τα δώρα έφτασαν. Η νύφη δοκιμάζει το παπούτσι της για να δει εάν είναι το σωστό και ο αδελφός του γαμπρού το ασημώνει ( βάζει κέρματα και χαρτονομίσματα)για να στρώσει το παπούτσι ….
Στη συνέχεια τα σιδροσίνια θα επιστρέψουν στο σπίτι του γαμπρού, έχοντας πάνω τα ρούχα του γαμπρού, τα δώρα που θα στείλει η νύφη για την πεθερά, τον πεθερό και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.





Φεύγοντας οι συγγενείς και φίλοι του γαμπρού, χορεύουν και επιδεικνύουν τα μικροαντικείμενα που έχουν κλέψει, τα οποία θα πρέπει να τα φέρουν πίσω στο σπίτι της νύφης, την επόμενη μέρα.
Στο σπίτι της νύφης το γλέντι θα συνεχιστεί.
Εν τω μεταξύ, ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη, αλλά ανυπομονεί πολύ…. κάτι ετοιμάζει!! Τι είναι αυτό άραγε;
5 Ιουλιου 2025 ώρα 9 το βράδυ στην πλατεία των Ριζιων !!!
Έθιμα από την ημέρα του γάμου! Είστε όλοι καλεσμένοι!