Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαΗ ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ ΑΕ είναι “Great Place Τo Work!”

Η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ ΑΕ είναι “Great Place Τo Work!”

Με έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και τη συνεχή ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας των εργαζόμενων, των συνεργατών και πελατών της, η  ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ ανακοινώνει με υπερηφάνεια την πιστοποίησή της ως Great Place Τo Work.

Η πιστοποίηση αυτή, που βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση,  την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον, έρχεται να αποτιμήσει θετικά όλες τις βέλτιστες πρακτικές που υιοθετούμε, καθώς και τις δράσεις που έχουμε υλοποιήσει, με σκοπό τη δημιουργία μιας υγειούς εταιρικής κουλτούρας, που προάγει την ευημερία και ικανοποίηση των ανθρώπων της.

Συγχρόνως, αποτελεί την προμετωπίδα για όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που έρχονται επιπρόσθετα στις θετικές αλλαγές αναφορικά με τις παροχές που προβλέπει ο νόμος για τους εργαζόμενους και αφορά στο επίδομα μητρότητας και οικειοθελείς παροχές όπως: κάρτες αγορών, ιδιωτική ασφάλιση και διευκολύνσεις ανάλογα με την ιεραρχική και γεωγραφική θέση του εργαζόμενου.

Για την πιστοποίηση της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ ΑΕ ως Great Place To Work, ο Υπεύθυνος Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΕΤΒΑ, κ. Κώστας Ευθυμιόπουλος, δήλωσε: «Η πιστοποίησή μας ως Great Place To Work στην ελληνική αγορά, μας γεμίζει ευθύνη για τη συνέχεια, ενώ μας κάνει και αισιόδοξους για το μέλλον. Το να είναι μια εταιρεία στη λίστα αυτή, σημαίνει ότι έχει διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον, που οι άνθρωποί της δηλώνουν πως είναι αξιοκρατικό και παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλους, όπου επικρατεί ομαδικότητα και συνεργατικότητα και προάγει την υγεία και την ασφάλεια για τους εργαζόμενους».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ, κ. Θ. Ψάθας, τονίζει ότι: «η πιστοποίησή της εταιρείας μας ως Great Place to Work απηχεί τις βασικές αξίες της εταιρικής μας κουλτούρας. Οι εργαζόμενοί μας αναγνωρίζουν την κοινή προσπάθεια, το όραμα και πάνω από όλα, το γεγονός ότι στη νέα ΕΤΒΑ που δημιουργούμε, προχωράμε όλοι μαζί, συλλογικά για τον κοινό μας στόχο: να δημιουργήσουμε τα καλύτερα Επιχειρηματικά Πάρκα για την Ελλάδα και την Ευρώπη, με έμφαση στη βιωσιμότητα, τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίες και το θετικό, πράσινο αποτύπωμα για κάθε τοπική κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε».

Μπορείτε να βρείτε την καταχώρηση για τη δική μας πιστοποίηση στον σύνδεσμο https://www.greatplacetowork.gr/certified-companies/

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Δράση της Τροχαίας Δράμας στο πλαίσιο της Εκστρατείας «Μηδενικής ανοχής στη μη χρήση κράνους»

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:00 π.μ., στη Δράμα επί της οδού Πατριάρχου...

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη: Απεβίωσε ο Ναθαναήλ Ποντιούδης

Ο γνωστός ιδιοκτήτης επιχείρησης γερανών στην Αλεξανδρούπολη, Ναθαναήλ Ποντιούδης, έφυγε από τη ζωή στην...

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης Δήμου Αγίας Νάπας και Δήμου Αλεξανδρούπολης παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου

Με μια σεμνή αλλά ιδιαίτερα συμβολική τελετή υπεγράφη την Παρασκευή 29.08.2025 το Πρωτόκολλο Αδελφοποίησης...

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη: Απεβίωσε ο Γιώργος Χατζηγιάννης

Στην ηλικία των 60 ετών, έφυγε από το ζωή ο Γιώργος Χατζηγιάννης, Υπάλληλος της...

Παρόμοια