ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΑλεξανδρούπολη: Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά

Αλεξανδρούπολη: Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη όταν μία 15 χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Η ανήλικη τραυματίστηκε στο γνωστό παιχνίδι ως «γύρω γύρω όλοι», και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, γύρω στις 20:15, όταν η 15χρονη έπαιζε αμέριμνη μαζί με φίλες της σε παιδική χαρά στην Ποιμενίδη . Κάτω από άγνωστες συνθήκες τα μαλλιά της πιάστηκαν στον άξονα και ως αποτέλεσμα είχε να ξεριζωθεί μέρος του δέρματος πάνω από τα μάτια, μέχρι το πάνω μέρος της κεφαλής.

Σοκαρισμένοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο, άμεσα κάλεσαν το ΕΚΑΒ όποου έφθασε στο σημείο για να παραλάβει τη νεαρή και να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pameevro.gr, δεν υπάρχει κίνδυνος ζωής για τη νεαρή, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι πως θα χρειαστεί μία σειρά χειρουργείων ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά σε μέτωπο και κρανίο.

Η 15χρονη διαμένει στην περιοχή της Άβαντος και είναι μητέρα ενός παιδιού.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια