ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΣυνάντηση Αντιπροσωπείας της Ένωσης Στρατιωτικών Ξάνθης με τον Διοικητή του Δ' Σώματος...

Συνάντηση Αντιπροσωπείας της Ένωσης Στρατιωτικών Ξάνθης με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο [Υπολοχαγό (ΥΠ-Π) Βάιο Τσαπρούνη, τον Αντιπρόεδρο [Ανθυπολοχαγό (ΥΠ) Λεόντιο Πετρίδη] τον Ταμία [Αρχιλοχία (ΠΖ) Ιωάννη Πανταζίδη] και την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα [Λοχία (ΠΖ) Δέσποινα Καρίπη], συναντήθηκε με τον Στρατηγό Διοικητή Δ΄ ΣΣ, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο στο γραφείο του, σε μία εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα άριστο και συναδελφικό κλίμα, μεταφέρθηκαν στον Στρατηγό τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας, υπηρετούσες και υπηρετούντες στην ευρύτερη περιοχή. Ο Στρατηγός από την πλευρά του επέδειξε ειλικρινή διάθεση επίλυσης των προβλημάτων.

Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών θα διατηρηθεί και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο, συμβάλλοντας στην προβολή και αναζήτηση λύσεων υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
   
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
   
   
Βάιος Τσαπρούνης Γεώργιος Λύρατζης

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια