ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΠινγκ πονγκ: Με ένα μετάλλιο και 4 προκρίσεις οι αθλητές του Εθνικού...

Πινγκ πονγκ: Με ένα μετάλλιο και 4 προκρίσεις οι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Με ένα μετάλλιο και 4 προκρίσεις επέστρεψαν χθες το βράδυ από το παγωμένο κλειστό της Κοζάνης οι αθλητές της ομάδας πινγκ πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Η δεκαμελής αποστολή ταξίδεψε στην Κοζάνη με 5 αθλητές για να διεκδικήσουν τις προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί τον Μάιο στα Τρίκαλα.

Οι 4 αθλητές μας Δημήτρης Κουρτιδης, Ραφαήλ Νούλας, Δημήτρης Κοσμίδης και Κωσταντίνος Ιορδανίδης κατάφεραν να μπουν όλοι στην 8αδα σημειώνοντας μόνο θετικά αποτελέσματα ενώ ο εξαιρετικός Δημήτρης Κουρτιδης κατέκτησε την 3η θέση χάνοντας στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό.

Ο μικρός της παρέας Χρήστος Τσακαλδημης αφού πέρασε με μεγάλη επιτυχία τον όμιλο αποκλείστηκε στη νοκ άουτ φάση αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Την αποστολή συνόδεψε ο κοουτς Παύλος Τελοπουλος και αρκετοί γονείς!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια