Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
29.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθησαν 2 διακινητές με συνολικά 15 μη νόμιμους μετανάστες σε Έβρο και...

Συνελήφθησαν 2 διακινητές με συνολικά 15 μη νόμιμους μετανάστες σε Έβρο και Ροδόπη

Συνελήφθησαν χθες (15-8-2022), σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην επαρχιακή οδό Κάλχα – Ροδίτη, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέριστην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Μερομήνια 2025-2026: Πιθανότητα για “λευκά Χριστούγεννα” – Ζεστή Πρωτοχρονιά

Τα παραδοσιακά μερομήνια, που αποτελούν μια εμπειρική μέθοδο πρόγνωσης του καιρού και καταγράφονται τον...

Ένα μικρό δακτυλίδι μας αποκαλύπτει την ιστορία των τελευταίων Ασπροπάρηδων στα Βαλκάνια

Χρόνια τώρα οι γύπες μας αποδεικνύουν ότι η άγρια φύση δεν γνωρίζει από σύνορα....

«Το Τυχερό γιορτάζει!!!»

Στα πλαίσια εορτασμού του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου θα διοργανωθεί για μια ακόμη φορά...

Εργατικό ατύχημα σε κρεοπωλείο στην Ορεστιάδα

Για περισσότερες από δυόμιση ώρες οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν έναν...

Παρόμοια