Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
22.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΕνημέρωση στην Αλεξανδρούπολη για τις Μουσικές Σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ενημέρωση στην Αλεξανδρούπολη για τις Μουσικές Σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, κου Ευάγγελου Κοντογιάννη, ο Κοσμήτωρ της Σχολής Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Δρ. Αθανάσιος Τρικούπης, πραγματοποίησε ενημερωτική εισήγηση για τους μαθητές του σχολείου με θέμα: “Οι μουσικές σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, στο πλαίσιο της δράσης του σχολείου “Καλλιτεχνικές συναντήσεις με αξιοσημείωτους προσκεκλημένους”.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο κος Τρικούπης ενημέρωσε τους μαθητές για τις επικείμενες αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής των υποψηφίων στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών.

Αντίστοιχη ενημέρωση για τους ενδιαφερόμενους της βόρειας Ελλάδας διοργανώνει ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης στην έδρα του, 14ης Μαϊου 121 στην Αλεξανδρούπολη, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, στις 7.00μ.μ.

Λόγω της πανδημίας, η ενημέρωση απευθύνεται αποκλειστικά στους μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου, οι οποίοι θα επηρεαστούν άμεσα από τις αλλαγές, καθώς και στους καθηγητές μουσικής. Για την προσέλευση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα προβλεπόμενα μέτρα.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

POP UP! Κουλ: Το κρασί της Θράκης… αλλιώς, στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης, ο πεζόδρομος του Ταχυδρομείου μεταμορφώθηκε...

Παρόμοια