fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τσαβούσογλου: Άναψε «φωτιές» με το που «πάτησε» Ελλάδα – Προκλητική δήλωση για «τουρκική μειονότητα»

Δεν πρόλαβε να… πατήσει Ελλάδα, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και προχώρησε στη γνωστή προκλητική του δήλωση περί «τουρκικής μειονότητας» στη Δυτική Θράκη. Κι όλα αυτά λίγες ώρες πριν μεταβεί στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, 30.05.2021 για επίσημο δείπνο με τον Νίκο Δένδια.

- Χορηγούμενη-

Ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα για να συναντήσει μέλη της «τουρκικής μειονότητας» στη Δυτική Θράκη, καθώς επίσης και για να πραγματοποιήσει συνομιλίες περί διμερών σχέσεων».

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συνοδεύεται τόσο από άνδρες της ασφάλειάς του όσο και από διπλωμάτες και πολλούς δημοσιογράφους. Η ελληνική διπλωματία βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση για την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Θράκη, που χαρακτηρίστηκε «ιδιωτική». Οι προσδοκίες ωστόσο για βελτίωση των σχέσεων Άγκυρας – Αθήνας παραμένουν χαμηλές.

- Χορηγούμενη-
πηγηnewsit

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...