fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Β. Γουμενίδης: «Στεγνές οι ποτίστρες σε Συκορράχη και Μάκρη- μεγάλο πρόβλημα για κτηνοτρόφους και γεωργούς» (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Για στεγνές ποτίστρες και μη λειτουργικές υδρομαστεύσεις στον ορεινό όγκο του Κοινοτικού Διαμερίσματος της Συκορράχης και της Μάκρης έκανε λόγο ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Γουμενίδης, σημειώνοντας ότι δημιουργεί επιπρόσθετο κόστος και ταλαιπωρία για τους κτηνοτρόφους και αγρότες που αναγκάζονται να μεταφέρουν νερό με τα δικά τους οχήματα και μηχανήματα.  

Ο Βαγγέλης Γουμενίδης

«Ένα χρόνιο πρόβλημα είναι οι ποτίστρες του ορεινού όγκου του Κοινοτικού Διαμερίσματος της Συκοράχης και της Μάκρης, οι οποίες χρειάζονται και συντήρηση και επισκευές. Όλες οι ποτίστρες αυτή τη στιγμή είναι στεγνές, δεν έχουν καθόλου νερό, γεγονός που σημαίνει ότι τους καλοκαιρινούς μήνες οι κτηνοτρόφοι δυσκολεύονται πολύ, καθώς πρέπει να κατεβάσουν χαμηλά τα κοπάδια τους και κουβαλούν νερό με αυτοκίνητα ή γεωργικά μηχανήματα» δήλωσε μεταξύ άλλων στο “e24” ο κ. Γουμενίδης. 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...