fbpx
7.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δύο επιλογές στο Champions League σε απόδοση 4.00

- Χορηγούμενη-

Δυο παιχνίδια έχoυμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στους επαναληπτικούς του Champions League σε διαθέσιμες αγορές από την stoiximan.

ΠΑΡΙ ΖΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ 22.00 

2η σερί εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Ποτσετίνο η οποία μετά το σπουδαίο διπλό στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, επικράτησε με άνεση και στην έδρα της Στρασβούργο με 4-1 διατηρώντας έτσι την διαφορά από την πρωτοπόρο Λιλ στους 3 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς στο παιχνίδι ο Εμπαπέ, με την σκυτάλη να περνούν οι Σανάμπρια και Κέιν ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0 με την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών. Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα με την επόμενη καλή φάση να γίνεται στο 63ο λεπτό όπου η Στρασβούργο μείωσε σε 3-1 με τον Σασί. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Παρέδες στο 79’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Παρί Σεν-Ζερμέν. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της η ομάδα του Παρισιού μετράνε 4 νίκες και μία ήττα με τα 4/5 ένα έχουν έρθει Over 2.5  

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπάγερν θυμίζει «νοσοκομείο» έχοντας 10 συνολικά απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Ο Χάνς Φλίκς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους: Λεβαντόφσκι, Γκορέτσκα, Τολισό, Γκνάμπρι, Κομάν, Κόστα, Μπόατενγκ, Σούρλε, Τίλεμαν καί Χερνάντεζ με το έργο της πρόκρισης να είναι πλέον αρκετά δύσκολο. Εντός συνόρων οι «Βαβαροι» δεν έχουν αντίπαλο παραμένοντάς στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 65 βαθμούς και στο +5 από την 2η Λειψία. Την περασμένη αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου αν και ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ με το τέρμα του Μουσαλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους δεχόμενοι την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.   

Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν την πρόκριση. Από την άλλη η Παρί Σεν-Ζερμέν ξέρει πώς έχει μεγάλη ευκαιρία να αποκλείσει ένα από τα μεγάλα φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του τροπαίου και η συγκυρία με τις απουσίες της Μπάγερν την ευνοεί. Οι τιμές των αποδόσεων για τα προημιτελικά του Champions League δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων αυτήν την στιγμή με την Μπάγερν να παίζετε φαβορί έχοντας εκτός 10 παίκτες. Το 1DNB σε απόδοση 2.10 κρίνετε εξαιρετική επιλογή και θα προστεθεί στις επιλογές μου. 

ΤΣΕΛΣΙ – ΠΟΡΤΟ (22.00) 

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Τσέλσι η οποία μετά την νίκη στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας για την Premier League διατηρώντας την διαφορά από την Γουέστ Χαμ στον ένα πόντο. Η ομάδα του Τούχελ κατάφερε να προηγηθεί πολύ άνετα στο ημίχρονο με 3-0 χάρις στα τέρματα των Χάβερτς, Πούλισικ και Ζούμα. Η Πάλας μείωσε στην επανάληψη με τον Μπενκεντέ στο 63’ και ο Πούλισικ έκανε το τελικό 4-1 με το 2ο προσωπικό του τέρμα.  

Στον αντίποδα η Πόρτο επικράτησε εκτός έδρας της αδύναμης Τοντέλα με 2-0 διατηρώντας το αήττητο σερί εντός έδρας και παρέμεινε στην 2η θέση του πρωταθλήματος με στόχο την έξοδο στο Champions League. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει 4 νίκες και μία ήττα με όλα τα παιχνίδια να έχουν έρθει 2-3 γκολ. 

Φαβορί στην αναμέτρηση και για την νίκη η Τσέλσι πού δείχνει ότι βρίσκει ξανά τα πατήματά της. Από την άλλη η Πόρτο έχει λίγες πιθανότητες πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, όμως είναι μία φύση επιθετική ομάδα και ελάχιστες φορές δεν σκοράρει. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση 2.00 

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο