fbpx
15.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ουσιαστική η συμβολή του ΕΕΣ Αλεξανδρούπολης στη διεξαγωγή των rapid tests

- Χορηγούμενη-

Στις 21 Ιανουαρίου  2021 το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης πλαισίωσε τα κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ. κατά την υλοποίηση των RAPID TESTS, που πραγματοποιήθηκαν στον υπαίθριο χώρο της λαϊκής αγοράς της πόλης, έπειτα από σχετικό αίτημα του Δήμου Αλεξανδρούπολης .

Οι εθελοντές του Τομέα Υγείας ανέλαβαν τη  θερμομέτρηση των εξεταζόμενων στον ειδικό χώρο που διεξάγονταν τα tests, βοηθώντας και ενισχύοντας το δύσκολο έργο του προσωπικού του Ε.Ο.Δ.Υ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στις 21 Ιανουαρίου 2021 οι Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος, Αλεξάνδρα Μπαμπούλη και Ειρήνη Παπάζογλου παραβρέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλεξανδρούπολης έπειτα από αίτημα της Διευθύνσεως για την εκπαίδευση του προσωπικού στις πρώτες βοήθειες.

 Συγκεκριμένα εκπαιδεύτηκαν 28 εργαζόμενοι στην παροχή πρώτων βοηθειών κατά την αντιμετώπιση παρενεργειών από τον εμβολιασμό κατά του covid-19, π.χ. σε περίπτωση ενός αλλεργικού σοκ ή  απώλειας αισθήσεων.

Επιπλέον, εκπαιδεύτηκαν στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή(AED).

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...