ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΕπιχείρηση «Ελευθερία»: Τη δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε ο Μητσοτάκης

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Τη δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε ο Μητσοτάκης

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο νοσοκομείο «Αττικόν» το πρωί της Δευτέρας.

Για τη δεύτερη δόση του εμβολίου θα φτάσει στις 10:00πμ στον Ευαγγελισμό και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, οι εμβολιασμοί συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έκαναν τον εμβόλιο από τις 27 Δεκεμβρίου να αγγίζει πλέον τις 80.000.

Κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού, το Σάββατο, είχαν κλείσει ραντεβού να εμβολιαστούν 3.777 ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών.

Ωστόσο, δεν προσήλθαν 733, ενδεχομένως και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, στη θέση τους εμβολιάστηκαν γιατροί από τις λίστες των Ιατρικών Συλλόγων, ώστε να μην πάνε χαμένες οι δόσεις του εμβολίου.

Η τακτική αυτή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, μέχρι να ενεργοποιηθεί η λίστα αναμονής των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την αναπλήρωση των ραντεβού.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια