Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
34.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαΚατ' εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών: Από αύριο Τρίτη οι αιτήσεις στο transfer.it.minedu.gov.gr

Κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών: Από αύριο Τρίτη οι αιτήσεις στο transfer.it.minedu.gov.gr

Από αύριο Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου, έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης.

Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, το αίτημα θα εγκρίνεται μόνο για ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις.

Η αίτηση υποβάλλεται από τον φοιτητή αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές) ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με την χρήση των προσωπικών κωδικών που έχει ο κάθε φοιτητής.

Τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τους επικαλούμενους λόγους για χορήγηση κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021, υποβάλλονται ηλεκτρονικά μόνο από τον φοιτητή και μία μόνο φορά σε ένα ενιαίο αρχείο στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων “MyDocs”, χρησιμοποιώντας κωδικό χρήστη (username) και συνθηματικό (password) της Α.Α.Δ.Ε. (TAXISnet). Στην ειδική εφαρμογή είναι διαθέσιμες οι οδηγίες χρήσης σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης και της ηλεκτρονικής υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις.

Επισημαίνεται ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να επισυναφθούν εν συνεχεία της οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής αίτησης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Με 36.000 ευρώ τον χρόνο θα νοικιάσει το πάρκινγκ πίσω από τον ΟΣΕ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με το ποσό των 36.000 ευρώ το μήνα θα νοικιάσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, από...

ΣΟΚ στην Ξάνθη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τρίτο όροφο οικοδομής στη Στοά Νούση

Στο κενό βρέθηκε άνδρας το πρωί της Δευτέρας (07/07) στην Ξάνθη, στη Στοά του...

Δέλτα Έβρου: Πρώτος θάνατος αλόγου πιθανότατα λόγω έλλειψης γλυκού νερού

Περίπου 150-200 άλογα, τα οποία είναι οικόσιτα αλλά έχουν περιέλθει σε άγρια μορφή, βρίσκονται...

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Παρόμοια