fbpx
15.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αλεξανδρούπολη: Νέοι βανδαλισμοί στο πάρκο Αλτιναλμάζη

- Χορηγούμενη-

Ανεύθυνοι και ανεγκέφαλοι, προφανώς νεαροί έκαναν σκοποβολή με κυβόλιθους στο πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη, καταστρέφοντας την περίμετρο στο σιντριβάνι, χωρίς να υπολογίζουν ότι ουσιαστικά καταστρέφουν την δική τους περιουσία αλλά και όλων των πολιτών της πόλης.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γ. Ναϊτιδης γράφει:

“Ως Δημοτική αρχή και ως Κοινότητα Αλεξανδρούπολης έχουμε επιδείξει μεγάλη ευαισθησία στους κοινόχρηστους χώρους φροντίζοντας την λειτουργικότητα και την καλή κατάσταση τους καθημερνά.

Στο πάρκο Αλτιναλμάζη και συγκεκριμένα το “Θέατρο Νερού” έχει γίνει στόχος σκοποβολής με κυβόλιθους .

Οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους και φροντίζονται με δαπάνες του Δήμου, δηλαδή με τα χρήματα όλων μας. Η καταστροφή από βανδάλους των δημοσίων χωρών δείχνει πλήρη αναισθησία και έλλειψη σεβασμού στο κοινωνικό σύνολο.

Σημεία που καταστρέφονται επαναλαμβανόμενα δεν μπορούν να ξαναφτιάχνονται ξανά και ξανά με χρήματα των Δημοτών που πληρώνουν με συνέπεια τα Δημοτικά τέλη.

Θα πρέπει όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε και να αναλάβουμε δράση άμεσα, με σκοπό να εξαλείψουν οι εικόνες αυτές από τον Δήμος Αλεξανδρούπολης.
☎️Τηλεφωνικό Κέντρο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης :2551066100
☎️Δημοτική Αστυνομία Αλεξανδρούπολης : 2551350081″

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...