fbpx
17.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη από τις “Θυγατέρες της Πηνελόπης”

- Χορηγούμενη-

         Το Τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης «ΕΥΡΥΔΙΚΗ D 427» την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 20.30 μ.μ., διοργανώνουμε  χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική βραδιά στο PICO BY NIGHT (Λ. Δημοκρατίας 328, Αλεξανδρούπολη).

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του ειδικού χώρου αναμονής παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που αξιολογούνται στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Έβρου και για τη διανομή τροφίμων σε  συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

           Η φιλανθρωπική μας βραδιά θα ξεκινήσει με fashion show της σχεδιάστριας Κατερίνας Σαακίδου και των καταστημάτωνKAZANALBA – FINE JEWELRYIL MIO SHOES, ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ – ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ  και  OPTICS KEVORK. Η επιμέλεια κομμώσεων και μακιγιάζτων μοντέλων της επίδειξηςθα γίνει από το Style Studio– ΚΑΡΙΝΕ ΤΟΝΙΑΝ και η make up artist ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΚΑΛΜΠΕΝΗ.

        Στην συνέχεια της βραδιάς θα υποδεχτούμε στην σκηνή τους μουσικούς                                 

                                               Στέλιο Βραχιόλογλου,

                Κωνσταντίνα Καραγιαννίδου και  Θοδωρή Κωνσταντινίδη.

           Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση κρασιού  με finger food)

          Τηλέφωνο κρατήσεων Pico by night : 25510 24700

          Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για την κλήρωση ενός ταξιδιού 5 ημερών στην Βουδαπέστη – Βιέννη για δύο άτομα και για πολλά άλλα δώρα.

      

 Τα μέλη του  Τμήματος των  Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης «ΕΥΡΥΔΙΚΗ» 427 σας προσκαλούμε όλους στην χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική βραδιά μας.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο