fbpx
16.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ε. Λαμπάκης: Ανακοίνωση για το ρήγμα της “ΑΝΑΣΑ”

- Χορηγούμενη-

Με λύπη πληροφορήθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ ότι το ρήγμα στην παράταξη “Ανασα” είναι πλέον οριστικό με τον Παύλο Μιχαηλίδη να ανεξαρτητοποιείται και τους υπόλοιπους πέντε να αποτελούν μία ομάδα.

Η πολιτική μου στάση και θέση είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές που πρέσβευε η συγκεκριμένη παράταξη κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, όπως θα θυμάστε άλλωστε, όλοι.

Αυτό όμως δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα μάτια και να μην δω την ευθύνη που έχουν οι υπηρέτες της λογικής “Διαίρει και Βασίλευε” μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης στη διαμόρφωση της νέας τάξης στα πράγματα.

Ο κατακερματισμός παρατάξεων εξυπηρετεί καταφανώς τους μη έχοντες πλειοψηφίες και υπηρετεί τη δημιουργία λυκοφιλιών που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν τη Δημοκρατία και αυτό που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε όλοι οι αιρετοί: το κοινό συμφέρον.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Μεγάλη Τρίτη: Πού είναι αφιερωμένη η μέρα – Το τροπάριο της...

Σήμερα στις εκκλησίες της χώρας ψάλλεται το ξακουστό τροπάριο της Κασσιανής. «Η ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή» αφιερωμένο στην Κασσιανή ή Κασία (Κασσία), ή...