150.000 βιβλία στο πρώτο bazaar βιβλίων της Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Περισσότερα από 150.000 βιβλία 100 και παραπάνω εκδοτικών οίκων «φιγουράρουν» στους πάγκους του πρώτου bazaar βιβλίου στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο φέρει τον τίτλο “Bookfest” και λαμβάνει χώρα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 158 (Πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου).

Η βιβλιόφιλη Αλεξανδρούπολη

«Αυτό που βλέπεις είναι η πρώτη ώρα που ξεκινήσαμε, και είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη η τόσο μεγάλη προσέλευση του κόσμου σε τέτοιους δύσκολους καιρούς» δήλωσε στο evros24 ο Νίκος Μπαζίνας, υπεύθυνος του book bazaar, προσθέτοντας ότι  τα οικονομικά του καθενός είναι πάρα πολύ δύσκολα για να μπορεί να διαθέτει χρήματα για βιβλία. «Αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετεί το Bookfest, το παζάρι βιβλίων, να φέρει δηλαδή, έστω για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πολύ φτηνά βιβλία, προσιτά στο κοινό που αδυνατεί να διαθέσει πολλά χρήματα σε βιβλία από τον οικογενειακό προϋπολογισμό του» εξήγησε στη συνέχεια.

Ο κ. Μπαζάνης

«Σχεδόν αδύνατον να μη βρει κανείς βιβλίο που να τον ενδιαφέρει»

«Χιλιάδες οι συνολικοί τίτλοι, περίπου 100 διαφορετικοί εκδοτικοί οίκοι, οι οποίοι συνεχώς ανανεώνονται. Υπάρχουν βιβλία όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες, σχεδόν για τον καθένα. Θεωρώ ότι είναι έως αδύνατον να κάνει κανείς μια βόλτα στο δικό μας χώρο και να μη βρει βιβλίο που να τον ενδιαφέρει» κατέληξε ο κ. Μπαζίνας.

Το bazaar ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 14/02, με ωράριο λειτουργίας 10:00 – 21:00 κάθε ημέρα, με τα Σάββατα να είναι ανοιχτό έως τις 20:00 και τις Κυριακές κλειστά. Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0,50 ευρώ, ενώ το Bookfest δέχεται όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.