fbpx
18.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε ο Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ συνοδευόμενος από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνη

- Χορηγούμενη-

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε ο γνωστός Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, συνοδευόμενος από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνη.

Σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Τετάρτη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Αμερικανός γερουσιαστής και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ (το στιγμιότυπο, επάνω, από την επίσκεψή του στο λιμάνι), συνοδευόμενος από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη.

Ιδιωτική επίσκεψη
Οι δύο άντρες που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για ιδιωτική επίσκεψη, προσκεκλημένοι επιχειρηματία, επισκέφθηκαν ζυθοποιία στην Κομοτηνή και συναντήθηκαν με παράγοντες της περιοχής.

Μετέβησαν επίσης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις και τη στρατιωτική δραστηριότητα που αναπτύσσεται σε αυτό, με αφορμή και την άφιξη του γιγαντιαίου αμερικανικού μεταγωγικού MENDONCA.

Ο κ. Μενέντεζ είναι διαχρονικά ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών και κυπριακών θέσεων στις ΗΠΑ και παράλληλα έχει σταθεί εμπόδιο σε αρκετά σχέδια της Τουρκίας.

Στο λιμάνι
Η επίσκεψή του, με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ, στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης και η ενημέρωση του από τον πρόεδρό του Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ δείχνει τη μεγάλη σημασία που αποδίδουν στον γεωστρατηγικό ρόλο του λιμανιού και της ευρύτερης περιοχής.

«Εξαιρετική τιμή και τεράστιας σημασίας η σημερινή ανεπίσημη επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης του Πρόεδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ SenatorMenendez στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης του στη Θράκη» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Μενέντεζ και Τσούνης γευμάτισαν μετά την επίσκεψη σε γνωστή παραλιακή ταβέρνα της Αλεξανδρούπολης.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο