fbpx
10.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές από οικίες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) κλοπές από οικίες, που διαπράχθηκαν την 20/21-11-2019, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. 

Συνελήφθησαν χθες (21-11-2019) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε οι δράστες διέρρηξαν τρεις οικίες προκαλώντας φθορές και εισήλθαν σε ακόμη μία από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Από την κατοχή των δραστών, το όχημα που επέβαιναν και την οικία του 45χρονου κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 2 μαχαίρια, 25 ναρκωτικά δισκία και ο αφαιρεθείς φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο