fbpx
18.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης σε Αρχές και θεσμικούς φορείς του νομού Ροδόπης

- Χορηγούμενη-

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων με Αρχές και θεσμικούς φορείς της Ροδόπης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης, Αστυνομικό Διευθυντή Μιχαήλ Σεβδυνίδη, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γκαράνη Ιωάννη, τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Χαριτόπουλο Κωνσταντίνο και τον Σοφολογιότατο Τοποτηρητή Μουφτείας Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα κοινού, τοπικού ενδιαφέροντος.

Οι συναντήσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα με τους λοιπούς θεσμικούς φορείς της Ροδόπης, καθώς και της υπόλοιπης περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο